12 juni 2007

Tips voor werving teammanager?

Deze keer geen bericht over iets wat ik gelezen heb, maar een oproep: Wie heeft tips over het werven van een teammanager?

Zoals in dit bericht te lezen is, ben ik op zoek naar een teammanager voor mijn project. Het moet iemand zijn die in staat is om vernieuwende diensten te ontwikkelen voor de website van het Nationaal Archief. Het liefst dus iemand met ervaring met het ontwikkelen van websites, bijvoorbeeld waarbij de bezoeker een actieve rol heeft (web2.0). En het liefst ook nog iemand met verstand van erfgoed. Een beetje het schaap met de vijf poten dus...

Komende zaterdag komt de advertentie in de Volkskrant. Daarnaast komt hij op diverse websites zoals Werken bij het rijk en Monsterboard. Dat zijn natuurlijk wel hele klassieke paden voor zo'n innovatieve functie!

Vandaar dat ik het ook op deze manier probeer: heeft iemand nog tips hoe ik die mensen kan bereiken die in deze functie geinteresseerd zouden kunnen zijn? Ik denk dan bijvoorbeeld aan online communities.

08 juni 2007

Vacature Teammanager

Binnen mijn project heb ik een vacature voor een teammanager. Het gaat om iemand die twee teams kan aansturen en daarmee zorgt voor de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten voor de website van het Nationaal Archief.

Meer weten? Zie de complete vacaturetekst op de website van het Nationaal Archief.